Welkom op de site van Landgoed Vijverhoeve

Bedrijfsplan ontwikkelen

Advies inspireert
Het advies, zoals we dat gewend zijn van ESO Management Partners, heeft zich ontpopt tot inspirerende sessies. Geen verschil in hierarchie of expertise, maar kennis uitwisseling vanuit een zeer brede ervaring. Gericht op de groei van mens en onderneming. Daar staat ESO voor.

Menig bedrijf heeft op De Vijverhoeve het levenslicht gezien. Van missie en visie naar strategie. Vertaald in een praktisch bedrijfsplan. ESO legt de informatie van de bijeenkomsten in bondige rapportages vast. Ook is de locatie uitstekend geschikt voor vertrouwelijke bijeenkomsten op bestuurlijke en politiek vlak.

Leergang Onderscheidend Leiderschap: De leergang Ondernemend Leiderschap vindt in het voorjaar en najaar plaats. Daarnaast geven we de Masterclass Succesvol Ondernemen. Met top-ondernemer Michiel Muller én begeleid door Etienne Schoenmakers, ontwikkelt u uw eigen bedrijfsplan. Naast zakelijke vragen komen ook persoonlijke overwegingen naar boven, zoals: Wie ben ik, wat is mijn authenticiteit, maw hoe goed ken ik mezelf?, Wat motiveert en inspireert me?, Hoe doe ik de dingen die ik doe en Hoe ga ik om met tegenslag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Etienne Schoenmakers CMC van ESO 0164-643558 of 06-26018996.